Cuti ke kuantan – sempena tahun baru cina

Dalam seminggu dua lagi, dah tahun baru cina. cuti panjang + dengan cuti sekolah lagi. Boleh lah bawa keluarga bersiar-siar ke kuantan. Banyak tempat di kuantan yang boleh dilawati. Sudah tentu kuantan terkenal dengan pantai nya yang cantik dan bersih. Pegi saja ke telok chempedak, pantai beserah, pantai batu hitam, balok dan cherating. Anda pasti teruja dengan suasana nyaman mandi-manda di pantai.

Pantainya yang luas dan tidak terlalu crowded tidak seperti pantai di belah pantai barat seperti p. dickson, membuatkan percutian anda sekeluarga penuh keriangan.

Dimana-mana shj tempat penginapan, pada waktu puncak begini, akan penuh. Jika percutian berkeluarga, rumah tamu/homestay persendirian sudah tentu tempat yang sangat sesuai. Dengan sewaan 1 rumah, anda boleh muatkan beberapa keluarga dan ini memudahkan percutian anda dan sudah tentu menjimatkan.

Rancang percutian anda, buat tempahan awal pada homestay yang ada di kuantan, pilih yang strategik dan berkualiti untuk menikmati percutian yang menyeronokkan.

SELAMAT BERCUTI KE KUANTAN

This entry was posted in Promo highlight. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s