Tambahan kemudahan BBQ

Atas permintaan ramai, kami menyediakan tempat untuk bakar ikan, ayam, sotong, udang, lembu, kambing. Tempat BBQ di buat dari simen fero (mcm kerusi simen fero) dan anda perlu mendapatkan arang di kedai berdekatan.

Tempat BBQ tersebut tidak mobile.. jadi kalau nak bawa kemana2 pantai, amatlah tidak sesuai sebab berat. Jadi aktiviti bbq hanya boleh disekitar rumah saja. Ruang disebelah kanan dimana kami tempatkan meja dan kerusi taman simen fero sesuai untuk bersantai sambil2 bakar ikan pada waktu malam dengan deruan pantai..

pasar ikan segar beserahMakanan laut, segar2x boleh didapati di sini…sotong, ikan tenggiri.. udang.. ni pasar segar yg terkenal di beserah. hasil tangkapan nelayan terus ke sini..cara nak kesini, keluar ke jalan besar yang ada Mobil tu, traffic light belok kanan… dalam 300m dari traffic light, tgk signboard besar ni disebelah kanan.

Ayam takde disini, kena gi beli pasar atau kedai lain. Pasaraya Tunas Manja lebih kurang 5 km ke arah bandar Kuantan. Daging pun takde.. ni bukan pasar yang jual mcm2x.. ni pasar untuk pendaratan ikan oleh nelayan beserah.